Daan Staller Erkend Paardenarts

Paardentandarts


Waarom

Problemen

Behandeling

Doel

Verdoving

Doe Het Zelf

Diensten


Contact

Erkend Paardenarts en gecertificeerd Paardentandarts Daan Staller

 

Daan Staller is er van overtuigd dat behandeling door een goede paardentandarts een must voor je paard is. Door een goede uitgebreide behandeling heeft Daan Staller zoveel goede resultaten behaald, dat hij besloten heeft zich volledig te wijden aan de gebitsverzorging van paarden. Het feit dat hij dierenarts is, biedt meer kennis en mogelijkheden om de tanden van uw paard optimaal te verzorgen. De betrokken-heid van de dierenarts is zelfs onontbeerlijk voor het welzijn van uw paard.

 

Het beroep paardentandarts is in Nederland een vrij beroep. Dit betekend dat iedereen die een set vijlen of ander gereedschap heeft, zich voor paardentandarts kan uitgeven. Echter, maar weinig mensen die in het veld aan het werk zijn als paardentandarts weten waar ze mee bezig zijn. Er is geen opleiding verplicht en er is geen register waar mensen zich moeten inschrijven. Hierdoor zijn er een hoop paardeneigenaren die teleurgesteld zijn in de paardentandarts, terwijl er zo ontzettend veel profijt kan worden verkregen van een goede behandeling.

 

Let op!!! Scheidt het kaf van het koren

Er wordt door diverse individuen geadverteerd met termen als: ”erkend, gecertificeerd of USA geschoold”. Er zijn in Nederland maar een handvol mensen daadwerkelijk gecertificeerd aan een school van niveau. Deze zijn te vinden op www.equinedentalacademy.com.

 

Een paardentandarts mag nooit verdoven middels intraveneuze injectie (in de ader) als deze geen dierenarts is!!

Mobiele paardenkliniek voor gebitsverzorging

Home